OKULUMUZUN PROJE BAŞARISI

16.12.2019 436

Türkiye Ulusal Ajansı 2019 yılı Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Personel Hareketliliği Faaliyeti kapsamında uygunluk kriterleri taşıyan 4637 projeyi içerik değerlendirmesine almıştır. Değerlendirmeye alınan her proje en az iki bağımsız dış uzman tarafından değerlendirilmiş ve  Türkiye Ulusal Ajansı tarafından 213 proje hibe almaya hak kazanmıştır

Okulumuz Özel Eğitim Öğretmenlerinden Nesibe DUMAN koordinatörlüğünde hazırlanan ve 2019 çağrı döneminde başvurusu yapılan "Engelleri İletişimle Aşalım" isimli projemiz uygunluk kriterleri taşıyan 4637 proje arasından seçilen ve hibe almaya hak kazanan 213 projenin arasında yer almıştırProjemiz içerik değerlendirmesi sonucunda 95.5 puan alarak kabul edilen 213 proje arasında 86. sırada yer almıştır.

Proje kapsamında 5 öğretmenimiz Hollanda'da 8 günlük bir kursa katılacaklardır. Projemiz sayesinde öğretmenlerimizin dil ve konuşma eğitimi konusundaki yeterliliklerini artırmayı, yeni uygulamalar, yöntem ve teknikler öğrenmelerini sağlayarak öğrencilerimizin dil gelişimlerine olumlu katkı sağlamayı ve öğrencilerimizin iletişim becerilerini geliştirmeyi hedeflemekteyiz.

KA101 Kabul Listesi İçin Tıklayınız. http://www.ua.gov.tr/docs/default-source/2019_OE_Sonuc/ek-1_2019-_ka101_kabul_listesi.pdf?sfvrsn=2